WF Deals

WF Topper van de dag

Hartelijk welkom bij WF Deals!

West-Friesland

Onbeperkt ambachtelijke pannenkoeken eten met prachtig uitzicht bij Billy Bakery's in Enkhuizen. Nu voor nog geen €5,- per persoon!

T.W.V.
€ 20,00
Korting
50%
U Bespaart
€ 10,01
TIJD RESTEREND

Al 86 keer gekocht!

checkDe deal gaat door!

Over deze deal

 • Onbeperkt ambachtelijke naturel pannenkoeken eten bij Billy Bakery's Pannenkoekenhuis in Enkhuizen!
 • Op authentieke wijze bereid, met goedkeuring van grootmoeders.
 • Met prachtig uitzicht op de historische havens van Enkhuizen.
 • Geniet in het restaurant of op het zonovergoten en ruime terras!
 • Onbeperkt naturel pannenkoeken met suiker, stroop en poeder suiker.
 • Ook vele andere variatiemogelijkheden, zoals appel, spek, ham, kaas of iets anders lekkers tegen een kleine meerprijs.
 • Ideaal uitje voor de komende vakantie met kinderen en volwassenen.
 • Billy Bakery's Pannenkoekenhuis is ook uw ideale locatie voor een verjaardagsfeest, of laat uw kinderfeest organiseren door Bill!

Details

 • Uw WF Deals voucher is geldig t/m 24 juni 2017!
 • Billy Bakery's is geopend van woensdag t/m zondag.
 • Deze deal betreft onbeperkt naturel pannenkoeken met stroop, poedersuiker en suiker, voor extra toppings geldt een kleine meerprijs. 
 • Verplicht en uitsluitend reserveren via het reservering systeem van WF Deals, klik hier om te reserveren of ga naar www.wfdeals.nl/reserveren/
 • Mocht u vragen hebben over uw reservering, neem dan contact op met WF Deals via info@wfdeals.nl
 • Wilt u uw reservering annuleren of wijzigen, kunt u dit doorgeven aan WF Deals.
 • Neem uw uitgeprinte WF Deals voucher mee naar uw afspraak.
 • Niet te gebruiken i.c.m. andere acties.
 • U ontvangt uw WF Deals voucher direct na aankoop!

Onbeperkt pannenkoeken eten bij Billy Bakery's!


Genieten van heerlijke, ambachtelijke pannenkoeken in combinatie met prachtig uitzicht? Dat kan bij Billy Bakery's Pannenkoekenhuis in Enkhuizen! Waar kent men de pannenkoek of een variant ervan eigenlijk niet? Over de hele wereld is er wel een vorm van een pannenkoek. Maar in Nederland is deze onvervalste lekkernij toch wel ingebakken in onze cultuur. Wij groeien op met pannenkoeken, als klein kind heeft menigeen zich verlustigd aan de gedachte, dat na een uitje deze dampende lekkernij op het bord zou liggen. Maar ook op latere leeftijd blijft de pannenkoek een lekkernij die het water in de mond doet lopen. WF Deals biedt deze lekkernij nu in samenwerking met Billy Bakery's onbeperkt aan, al voor nog geen €5,- per persoon!


Onbeperkt ambachtelijke pannenkoeken eten, nu 2 personen voor maar €9,99! (normaal €20,-)
Onbeperkt ambachtelijke pannenkoeken eten, nu 3 personen voor maar €14,99! (normaal €30,-)
Onbeperkt ambachtelijke pannenkoeken eten, nu 4 personen voor maar €19,95! (normaal €40,-)
  

Bij Billy Bakery's worden de pannenkoeken op traditionele en ambachtelijke wijze bereid. Dat proeft u. Bovendien biedt Billy Bakery's Pannenkoekenhuis, een ruime keuze uit toppings. U mag zoveel naturel pannenkoeken tot u nemen als u wilt en die mag u naar hartelust voorzien van suiker, stroop, bruine suiker en poeder suiker. Billy Bakery's biedt u een heel scala aan toppings aan, hier betaalt u een kleine meerprijs voor. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor voor de combinatie appel, kaneel en rozijnen,  of spek,  ui en champignons.  Verder heefy Billy nog veel meer ingrediënten,  zoals kaas, beenham,  kip, tomaat en rucola. U kunt ook voor zoet gaan,  zoals een pannenkoek met  appel, ananas, gember, chocoladesaus, een  bolletje ijs of banaan. Combineren mag naar hartelust! Voor de naturel pannenkoeken betaalt u niks extra's. Nu onbeperkt naturel pannenkoeken eten, al voor maar €5,- per persoon!


 

U wordt ontvangen in het gezellige restaurant of op het zonovergoten en ruime terras met prachtig uitzicht op de haven en het water. Geniet met 2, 3 of 4 (of meer) personen van onbeperkt pannenkoeken eten bij Billy Bakery's Pannenkoekenhuis en betaal nu nog geen €5,- per persoon. Billy Bakery's is gelegen in het centrum van Enkhuizen, met prachtig uitzicht over de haven. Een ideale deal om in de gezellige zomermaanden te gebruiken. De pannenkoeken worden op authentieke wijze bereid en met liefde aan u geserveerd. U proeft de ambachtelijke wijze en u kunt per persoon onbeperkt pannenkoeken eten met bijvoorbeeld suiker, stroop en poeder suiker. Billy Bakery's is ook uw ideale locatie voor een verjaardagsfeest en/of kinderfeest!


Onbeperkt ambachtelijke naturel pannenkoeken eten tussen de havens van Enkhuizen, nu voor nog geen €5,- per persoon!

*

Billy Bakery's Pannenkoekenhuis

Grotere kaart || Routebeschrijving

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Onbeperkt ambachtelijke pannenkoeken eten met prachtig uitzicht bij Billy Bakery's in Enkhuizen. Nu voor nog geen €5,- per persoon!

© 2015 - WF-Deals.nl