WF Deals

WF Topper van de dag

Hartelijk welkom bij WF Deals!

West-Friesland

Gezichtsbehandeling met luxe hammam en heerlijke massage incl. welkomstdrankje bij Wellness Privé Purmerend, slechts €27,50 p.p!

T.W.V.
€ 135,00
Korting
59%
U Bespaart
€ 80,01
TIJD RESTEREND

Al 72 keer gekocht!

checkDe deal gaat door!

Over deze deal

 • Geniet van deze 2 uur durende verwenarrangement voor 2 personen, inclusief welkomstdrankje bij Wellness Privé Purmerend!
 • Een ideaal cadeau voor de aankomende feestdagen, of om lekker zelf te gaan genieten.
 • Ontvangst met welkomstcocktail zonder alcohol.
 • Bij dit uitgebreide arrangement ontvangt u een heerlijke gezichtsbehandeling van 30 minuten, een weldadige massage van 30 minuten, een luxe hammam sessie van 60 minuten en een smaakvol welkomstdrankje.
 • De ontspannende massage is gericht op uw hele lichaam en zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de doorbloeding wordt gestimuleerd.
 • Laat uzelf even in de watten leggen met deze super deal van Wellness Privé Purmerend!
 • De gezichtsbehandeling bestaat o.a. uit een reiniging van totale huid met milk, huidanalyse, peeling, waterdamp behandeling, het verwijderen van mee eters, gezichtsmasker en gezichtsmassage, 
 • Even helemaal ontspannen, met rustgevende muziek en die heerlijke relaxe sfeer bij Wellness Privé Purmerend.
 • Neem even tijd voor uzelf en ontspan na een hectische dag en kom volledig tot rust.
 • Bij Wellness Privé Purmerend aan de Stationsweg 36 in Purmerend.

Details

 • Uw WF Deals voucher is geldig t/m 4 maart 2017!
 • Verplicht reserveren o.v.v. uw WF Deals via info@wellnessprivepurmerend.com
 • Deze WF Deal is geldig voor 2 personen en te gebruiken van maandag t/m zaterdag van 09:00 en 18:00 uur.
 • Niet te gebruiken i.c.m. andere acties.
 • U ontvangt uw WF Deals voucher direct na aankoop!

Verwen arrangement van 2 uur incl. welkomstdrankje voor 2 personen bij Wellness Prive Purmerend!

  

In deze hectische tijd is het nodig om u af en toe volledig te ontspannen. Gezichtsbehandelingen en vooral massages zorgen ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de doorbloeding wordt gestimuleerd. In combinatie met een heerlijke hammam sessie komt uw gehele lichaam tot rust. Daarom heeft WF Deals in samenwerking met Wellness Privé Purmerend aan de Stationsweg 36 in Purmerend deze weldadige deal voor u samengesteld. Laat u eens lekker in de watten leggen met dit heerlijke 2,5 uur durende verwen arrangement bestaande uit een uitgebreide gezichtsbehandeling, hoofdmassage en drankje!. Geniet nu met 2 personen 2 uur bij Wellness Privé Purmerend al voor maar €54,99!


Luxe gezichtsbehandeling, massage, hammam sessie en welkomstdrankje voor 2 personen, nu voor maar €54,99! (normaal €130,-)
 
 


 Ook de meest nuchtere Hollander laat zich steeds vaker in de watten leggen. Een verwen arrangement bij Wellness Privé Purmerend is een weldaad voor lichaam en ledenen. Maar ook de geest komt op zo’n dag volledig tot rust. Die ervaring moet u een keer hebben opgedaan om er over mee te kunnen praten. Daarom is het de hoogste tijd voor een bezoek aan deze luxe en uitgebreide wellness in Purmerend. Bij dit uitgebreide arrangement ontvangt u een heerlijke gezichtsbehandeling van 30 minuten, een weldadige massage van 30 minuten, een luxe hammam sessie van 60 minuten en een smaakvol welkomstdrankje! De ontspannende massage is gericht op uw hele lichaam en zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de doorbloeding wordt gestimuleerd. De gezichtsbehandeling bestaat o.a. uit een reiniging van totale huid met milk, huidanalyse, peeling, waterdamp behandeling, het verwijderen van mee eters, gezichtsmasker en gezichtsmassage. Nu 2 uur volledig ontspannen met de professionals van Wellness Privé Purmerend. U heeft nu al een verwen behandeling voor 2 personen al voor maar €54,99! 

 

 

Totaal relaxen, even helemaal weg van de dagelijkse drukte en compleet ontspannen. Dit is wat Wellness Privé Purmerend met u doet! Dit complete verwen arrangement bij Shire Wellness behoren tot de meest uitgebreide in Waterland. Wilt u een keer helemaal ontspannen in een behaaglijke en sfeervolle omgeving? Dan is een bezoek aan dit zeer goed aangeschreven Wellness Centre in Purmerend een schot in de roos! En alsof de wellness behandelingen nog niet genoeg zijn, kunt u ook genieten van een uitgebreide zomerse High Tea. Een unieke deal voor een unieke prijs! Wellness Privé Purmerend is een plek waar iedereen zich thuis kan voelen. U kunt nu genieten met 2 personen van een heerlijke gezichtsbehandeling, massage, hammam sessie en heerlijk welkomstdrankje al voor maar €54,99!

 

Geniet nu met 2 personen van een heerlijke gezichtsbehandeling, massage, hammam, heerlijk welkomstdrankje al voor maar €54,99!

*

Wellness Privé Purmerend

Grotere kaart || Routebeschrijving

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Gezichtsbehandeling met luxe hammam en heerlijke massage incl. welkomstdrankje bij Wellness Privé Purmerend, slechts €27,50 p.p!

© 2015 - WF-Deals.nl