WF Deals

WF Topper van de dag

Hartelijk welkom bij WF Deals!

West-Friesland

Sfeervol en uitgebreid 4-gangen diner á la carte bij het prachtige Restaurant 't Raethuys van Café Stam in Wognum. Nu slechts €19,99 p.p!

T.W.V.
€ 80,00
Korting
50%
U Bespaart
€ 40,01
TIJD RESTEREND

Al 277 keer gekocht!

checkDe deal gaat door!

Over deze deal

 • Een sfeervol 4-gangen diner á la carte bij het beroemde en gezellige Restaurant 't Raethuys van Café Stam in Wognum!
 • Maak kennis met de nieuwste partner van WF Deals, Restaurant 't Raethuys van Café Stam.
 • Restaurant 't Raethuys is gelegen in een historisch en monumentaal pand, direct naast Café Stam.
 • U kunt kiezen uit de gehele kaart en u wordt door de professionele en vernieuwde keukenbrigade op uw wenken bediend!
 • Geniet bijvoorbeeld als voorgerecht van een heerlijke carpaccio, exotische salade van gamba's, potabella gevuld met spinazie, gerookte paling, verse zalm of een ouderwetse cocktail van Hollandse garnalen.
 • Als tussengerecht kunt u kiezen uit één van de huisgemaakte soepen.
 • Als hoofdgerecht kunt u kiezen uit alle gerechten van de provinciale kaart, zoals: entrecote, haasbiefstuk (meerprijs á €3,50) Boeuf bourguignonne, lamskoteletjes, roergebakken kipfilets, varkenshaas, pittige gamba's, gemarineerde pepertonijn, slibtongetjes, tongfilet, zeewolf, zalm of ga voor het vegatarische hoofdgerecht!
 • Sluit uw 4-gangen diner af met een heerlijk dessert zoals vanille ijs, ananas papilot, flensje met mascarpone en chocoladesaus, bavarois van passievruchten, Dame Blanche, koffie met bonbons en slagroom of ga voor één van de speciale koffie's!  
 • Uitgebreid dineren in het sfeervolle restaurant, op een historische locatie in het mooie Wognum.

Details

 • Uw WF Deals voucher is geldig van 1 juli t/m 30 september 2017!
 • Uw WF Deals is 7 dagen per week te gebruiken van 17:00 uur tot 21:00 uur.
 • Verplicht en uitsluitend reserveren via het reservering systeem van WF Deals, klik hier om te reserveren of ga naar www.wfdeals.nl/reserveren/
 • Uw WF Deal is geldig voor 2, 3, 4, 5 of 6 personen.
 • Indien u uw reservering wilt annuleren of wijzigen, dan kunt u dit doorgeven aan WF Deals.
 • Mocht u vragen hebben over uw reservering, bel dan met WF Deals 0229-508404.
 • Voor het hoofdgerecht Haasbiefstuk, betaalt u een meerprijs van €3,50.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties van Restaurant Stam.
 • U ontvangt uw WF Deal voucher direct na uw aankoop!

Een sfeervol 4-gangen diner á la carte bij Restaurant 't Raethuys van Café Stam in Wognum!

 

Heerlijk eten op een historische locatie in West-Friesland bij het prachtige Restaurant 't Raethuys van Café Stam in Wognum. In de rijke historie van Wognum en West-Friesland kunt u simpelweg niet om dit monumentale pand in Wognum heen. In 1868 werd dit prachtige bouwwerk gerealiseerd en bij de verbouwing in 2002 hebben de huidige eigenaren het oude raadshuis omgetoverd tot een prachtig restaurant, 't Raethuys. Het resultaat is een chique en eigentijds restaurant, dat de historie herbergt in een modern jasje. Restaurant 't Raethuys biedt u nu in samenwerking met WF Deals deze smaakvolle deal aan, een sfeervol 4-gangen diner a la carte! Kies uw optie en geniet al voor maar €19,99 per persoon! 

 

Sfeervol 4-gangen diner á la carte voor 2 personen, nu voor maar €39,99! (normaal €80,-)
Sfeervol 4-gangen diner á la carte voor 3 personen, nu voor maar €59,99! (normaal €120,-)
Sfeervol 4-gangen diner á la carte voor 4 personen, nu voor maar €79,99! (normaal €160,-)
Sfeervol 4-gangen diner á la carte voor 5 personen, nu voor maar €99,95! (normaal €200,-)
Sfeervol 4-gangen diner á la carte voor 6 personen, nu voor maar €119,95! (normaal €240,-)
 

 
 

Bij binnenkomst maakt u direct kennis met het vriendelijke personeel en het prachtige restaurant. Maar dat zijn niet de enige redenen waarom wij van WF Deals dit restaurant aanraden. De tongstrelende gerechten, het prachtige interieur en de uitmuntende service geven de doorslag om zo gewaardeerd te worden door menig West-Fries. De menukaart is gevarieerd en wisselt per seizoen. Ook maakt de chef gebruik van originele streekproducten uit de regio. Kom alvast helemaal in de sfeer van dit heerlijke 4-gangen diner á la carte en bekijk hieronder het complete menu waaruit u kunt kiezen! Samen voor een gezelliger West-Friesland, samen genieten bij Restaurant 't Raethuys van Café Stam op een historisch stukje Wognum. Nu al voor nog geen €20,- per persoon.

 

 
 


Restaurant 't Raethuys is gevestigd in het oude raadhuis van de gemeente Wognum. Een schitterend pand gebouwd in 1868. Bij de verbouwing/nieuwbouw In 2002 hebben de huidige eigenaren het oude raadhuis verbouwd tot restaurant 't Raethuys. Hoe kan het ook anders. Geheel in stijl van het pand zelf met diverse ornamenten, sier- en perklijsten , kroonluchters, glas en loodramen, etc. De glas en loodramen, die door diverse instellingen/bedrijven zijn geschonken aan de gemeente Wognum, zitten in de ramen aan de voorkant van het restaurant. Met een kersenhouten lambrisering en een donkere houten vloer is een ontspannen en huiselijke sfeer gecreëerd. De menukaart wordt regelmatig gewijzigd met produkten van het seizoen. Nu kunt u gaan genieten, van dit heerlijke diner op deze prachtige locatie, al voor maar €19,99 per persoon!

 

Geniet van dit heerlijke en sfeervolle 4-gangen diner á la carte voor 2, 3, 4, 5 of 6 personen al voor nog geen €20,- per persoon!

*

Café Restaurant Partycentrum Stam

Grotere kaart || Routebeschrijving

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Sfeervol en uitgebreid 4-gangen diner á la carte bij het prachtige Restaurant 't Raethuys van Café Stam in Wognum. Nu slechts €19,99 p.p!

© 2015 - WF-Deals.nl