WF Deals

WF Topper van de dag

Hartelijk welkom bij WF Deals!

West-Friesland

Ga naar de Volleybal interland Nederland - Tsjechië in Sport- en Wellnesscenter de Bloesem in Wognum. Nu voor maar €7,50 p.p!

T.W.V.
€ 15,00
Korting
50%
U Bespaart
€ 7,50
TIJD RESTEREND

Helaas uitverkocht!

986 keer gekocht!

checkDe deal is uitverkocht

Over deze deal

 • Ter voorbereiding op het WK-kwalificatietoernooi speelt het Nederlands Volleybal team een oefeninterland tegen de Tsjechen!
 • Uw support geeft 'de lange mannen' een flinke boost richting het WK dus zorg dat u erbij bent.
 • Bezoek de oefeninterland op zaterdag 13 mei om 18:00 uur, in de sporthal van Sport- en Wellnesscentrum de Bloesem!
 • Ervaar de unieke sfeer die het Nederlandse volleybal team te bieden heeft.
 • Dit is de eerste keer dat er een interland volleybal in West-Friesland wordt georganiseerd!
 • Met deze entree tickets neemt u plaats op één van de tribunes, u kunt zelf een plekje uitzoeken. 
 • Het Nederlandse volleybal team zal er alles aan doen om zich te kwalificeren voor het WK in Italië en Bulgarije, het belooft een spannende wedstrijd te worden!
 • Vanaf 10 uur worden er workshops en clinics voor de jeugd gegeven, die gratis bekeken kunnen worden. Een ideaal uitje voor jong en oud om de volleybaltalenten van West-Friesland in actie te zien!
 • Het weekend is een perfect moment om naar een heerlijke pot volleybal te kijken, nu zelfs met 50% korting!
 • Het Nederlands volleybalteam staat bekend om zijn aanvallende speelstijl. Ze maken er voor een enthousiast meelevend publiek een spectaculaire wedstrijd van tegen de Tsjechen en dat alles vlakbij u om de hoek in Sport- en Wellnesscenter de Bloesem!

Details

 • Uw WF Deals voucher is geldig voor de wedstrijd Nederland - Tsjechië op zaterdag 13 mei 2017!
 • Uw WF Deals voucher is direct uw betaalbewijs, deze kunt u uitgeprint meenemen naar het sportcentrum.
 • De warming-up begint op 17:00 uur, dan gaat ook de zaal open. De wedstrijd begint om 18:00 uur!
 • Niet te gebruiken i.c.m. andere acties van Sportcentrum de Bloesem.
 • U kunt zoveel kaarten kopen als u wilt, er is geen limiet ingesteld voor deze deal.
 • U ontvangt uw WF Deals voucher(s) direct na aankoop!

Ga naar Nederland - Tsjechië en steun onze Volleybal helden!

 

Volleybal is razend populair in Nederland, maar na het Olympisch Goud in 1996 en het Europees Kampioenschap in 1997, is het de 'Lange Mannen' niet meer gelukt om eremetaal op te halen. In 2002 nam het Nederlands herenteam zelfs voor het laatst deel aan de eindronde van het WK Volleybal. Na drie edities te hebben gemist wil Oranje er in 2018 in Italië en Bulgarije per sé weer bij zijn. De equipe van bondscoach Gido Vermeulen krijgt een unieke kans om zich in eigen huis te plaatsen voor het WK. Om het team zo goed mogelijk voor te bereiden op deze kwalificatie, oefent men op 13 mei 2017 om 18:00 uur in Sport- en Wellnesscenter de Bloesem in Wognum. Als officieel mediapartner heeft WF Deals deze unieke deal samengesteld. Bezoek de oefeninterland Nederland - Tsjechië op zaterdag 13 mei, nu al voor maar €7,50 per persoon!


Ga naar de wedstrijd Nederland - Tsjechië voor 1 persoon, in Sport- en Wellnesscenter de Bloesem, nu voor maar €7,50 (normaal €15,-)
 
 
 
 

 

De Lange Mannen zijn er onder leiding van bondscoach Gido Vermeulen op gebrand om voor het eerst sinds 2002 weer een ticket te veroveren voor de eindronde van het WK Volleybal. Het lijkt erop dat de omstandigheden voor Oranje ideaal zijn om deze droom te verwezenlijken. Nederland heeft de organisatie van het WK-kwalificatietoernooi toegewezen gekregen en beschikt dus over het thuisvoordeel. Bovendien mag worden gesteld dat Oranje gunstig heeft geloot. De equipe van Vermeulen is het hoogst geklasseerde land in poule B. Het WK-kwalificatietoernooi wordt gespeeld volgens het single round robin systeem, hetgeen betekent dat ieder land een keer tegen elkaar speelt. De poulewinnaar plaatst zich rechtstreeks voor het WK 2018 in Italië en Bulgarije. De nummer twee plaatst zich voor de derde en laatste kwalificatieronde, die in augustus 2017 wordt gespeeld. Naar verwachting zal Oranje samen met Slowakije en Griekenland strijden om de bovenste twee plekken. Een ideale opwarmer naar dit WK-kwalificatietoernooi is deze oefeninterland tegen de gevaarlijke Tsjechen, nu alleen via WF Deals al voor maar €7,50 per persoon!

 

 

 

Met deze unieke WF Deal koopt u een toegangskaart voor de oefeninterland Nederland - Tsjechië in Sport- en Wellnesscenter de Bloesem te Wognum. Uw WF Deals voucher is direct uw toegangsbewijs, deze dient u uitgeprint mee te nemen naar Sport- en Wellnesscenter de Bloesem. Uw voucher wordt vervolgens gescand en zodoende biedt uw voucher toegang tot de oefeninterland Nederland - Tsjechië. Het belooft een spannende en belangrijke wedstrijd te worden, op weg naar kwalificatie voor het WK in Italie en Bulgarije. Steun daarom de 'Lange Mannen' en kom naar deze oefeninterland, te bewonderen in Sport- en Wellnesscenter de Bloesem in Wognum. Nu een wedstrijdkaart al voor maar €7,50 per persoon!

 

Koop nu uw kaarten voor de oefeninterland Nederland - Tsjechië met 50% korting en betaal nu slechts €7,50 per persoon!

*

Sport- en Wellnesscenter de Bloesem

Grotere kaart || Routebeschrijving

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Ga naar de Volleybal interland Nederland - Tsjechië in Sport- en Wellnesscenter de Bloesem in Wognum. Nu voor maar €7,50 p.p!

© 2015 - WF-Deals.nl